La política feminista, a "Quatre gats"

Demà, després del "Polònia", TV3 emetrà un nou capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquesta ocasió, el periodista de Sabadell parlarà de com l'onada feminista entra a poc a poc en la política

Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra en la política feminista. Cada vegada hi ha més dones amb altes responsabilitats, tot i que encara acostumen a ser les números dos, les vicepresidentes.

El programa coneixerà tres dones que estan o han estat a la primera línia política, cada una en condicions i moments diferents: Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid; Uxue Barkos, expresidenta de Navarra, i Teresa Rodríguez, líder de Podem a Andalusia. A través d'elles, aquest capítol aprofundirà en les condicions que es troben les dones per accedir a càrrecs polítics i com desenvolupen la seva tasca.

"Quatre gats" també es traslladarà al Parlament Europeu per observar la realitat d'aquesta institució des del punt de vista femení i en parlarà amb Griselda Pastor, corresponsal a Brussel·les.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

tv3.cat/quatregats
Instagram.com/quatregatstv3
twitter.com/quatregatstv3

Anar al contingut