Dissabte, a les 13.50

La música de Mama Dousha i les imatges impactants de la Kings League, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3 a la carta, "Zona zàping" comptarà amb la participació de Mama Dousha, l'alter ego del barceloní Bruno de Fabriziis, exponent del Bedroom Pop català que presenta el seu nou tema "Rere teu", i que il·lustra el Top 1 amb les millors imatges enviades pels espectadors.

El protagonisme del programa se l'enduu la final de la Kings League impulsada per Gerard Piqué, que va omplir el Camp Nou amb més de 92.000 persones, i que va deixar imatges impactants, a banda de la competició, com la haka de Gerard Romero amb tot l'estadi, o el ball de Joan Laporta a la llotja. 

I també es podrà veure una nena que se sap tots els noms i cognoms dels pilots de Fórmula 1; una aturada espectacular del porter de l'Handbol Granollers; i un aplegapilotes tornant la pilota una mica massa enèrgicament. 

Continua la col·laboració de l'streamer Pol Gise amb el seu particular i, a vegades surrealista punt de vista sobre els temes més insospitats. I, al "Zàping del Daniel", Daniel Andechaga investiga quin és l'origen i el motiu que les persones tinguem cul, element protector indispensable en la majoria de caigudes, utilitzant imatges enviades pels espectadors. 

Al "No te la fotis" es mostren les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana, mentre encara hi ha gent esquiant (i caient) a la neu, hi ha un munt de gent pels carrers i camps fent esport en bicicleta, patinet, motos i altres andròmines amb rodes... 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", aquest cop dedicada als que troben a faltar la tardor, per les castanyes, tot i que al "ZZ" hi ha castanyes tot l'any. I també una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut