La Pilota d'Or més incerta dels últims anys
Dilluns, a les 20.00

La gala de la Pilota d'Or, en directe, per Esport3

Dilluns, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe la gala d'entrega de la Pilota d'Or, guardó amb què la revista France Football distingeix els millors futbolistes de la temporada. Alexia Putellas és la gran candidata al guardó i Pedri aspira al premi de millor jove d'Europa

Un any més, la gala de la Pilota d'Or consagrarà els millors futbolistes de la temporada. I, aquest cop, entre les aspirants hi ha una jove de Mollet de Vallès. Alexia Putellas, capitana del Barça. És la favorita per rellevar la nord-americana Megan Rapinoe. També han estat nominades quatre companyes seves: Jennifer Hermoso, Sandra Paños, Lieke Martens i Irene Paredes.

En la categoria masculina, Leo Messi buscarà la seva setena Pilota d'Or. També hi opten el golejador del Bayern de Munic Robert Lewandowski, el madridista Karim Benzema o el també francès Kylian Mbappé. Durant la cerimònia també s'entregaran el Trofeu Kopa al millor futbolista sub-21 d'Europa, amb el blaugrana Pedri entre els candidats, i el Premi Yashin al millor porter.

La gala se celebrarà al Teatre Chatelet de París, dilluns, i serà transmesa en directe per Esport3, a partir de les 20.00, en un programa especial presentat per Marta Carreras i amb la participació de Mireia Vera, Gerard Autet, Àlex Castells i, des de París, Josep Coch.

esport3.cat

Anar al contingut