La Copa Intercontinental masculina i femenina d'hoquei patins, a Esport3 i la plataforma 3Cat

Esport3 i la plataforma 3Cat farà el seguiment de la Copa Intercontinental d'hoquei patins. Les semifinals de dissabte enfrontaran el Palau amb l'Andes Talleres, a les 22.30, i el Barça, amb la Unión Vecinal de Trinidad, a la 1.30, buscant la final de diumenge

La Copa Intercontinental d'hoquei patins enfronta els campions europeus amb el sud-americans. En el quadre femení, el Generali Palau de Plegamans s'enfrontarà dissabte a l'Andes Talleres argentí, en la segona semifinal del torneig. En la primera semifinal de divendres, es veuran les cares el Telecable Gijón i el Deportivo Aberastain. En de cas de vèncer, la final es jugaria diumenge a les 22.30 i es podria veure per Esport3 i la plataforma 3Cat.

En el quadre masculí, el Barça jugarà la segona semifinal contra la Unión Vecinal de Trinidad argentí, la matinada de dissabte a diumenge a la 1.30.  En la primera semifinal de divendres, el Porto se les veurà amb el Lomas de Rivadavia. En cas de vèncer, la final es jugaria la matinada de diumenge a dilluns, a la 1.00, per Esport3, 3Cat i canals digitals. Els blaugranes busquen la seva setena Copa Intercontinental.

Els comentaris del Generali Palau de Plegamans seran d'Anna Freixa i l'exjugadora Anna Romero. La dels partits del Barça serà de Joan Ferran, amb els comentaris del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut