Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet
Demà

La consellera de Salut, Alba Vergés, respon les preguntes dels joves a "Adolescents XL"

Demà, "Adolescents XL" entrevistarà la consellera de Salut, Alba Vergés, a les 23.00, que respondrà els dubtes i inquietuds dels joves catalans sobre la situació del coronavirus

És un fet que ens troben en la segona onada de la Covid-19 i el Ministeri de Sanitat informava aquest dilluns que el grup d'edat que ha tingut un increment més elevat de contagis ha estat els joves d'entre 15 i 19 anys. Per aquest motiu, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha fet una crida a la conscienciació i a la responsabilitat social dels joves de 20 a 30 anys perquè "alguns estudien, d'altres comencen a treballar, tenen vides molt diferents".

Per parlar-ne, la consellera serà als estudis de Catalunya Ràdio i respòndrà directament els dubtes i inquietuds dels joves catalans sobre la situació del coronavirus. Són els culpables d'aquesta segona onada? Què passarà amb les escoles i instituts? Tornarem a un confinament com el del mes de març? Es plantegen fer un toc de queda per franges d'edat?

En Roger Carandell i la Juliana Canet faran a Alba Vergés preguntes d'actualitat sobre quina és la situació, els perills a què s'enfronta el jovent i quina és la perspectiva de les restriccions que ha decretat el govern. A més, Adolescents XL ha captat l'opinió del carrer i la consellera respondrà les preguntes que l'audiència més jove li ha fet arribar a la secció "La veu del poble". Tornaran a fer classes presencials les universitats? Quan reobriran els bars? Tornaran els concerts i l'oci nocturn? Al final del programa, tal com es fa amb tot els convidats, Vergés se sotmetrà a l'interrogatori personal.

Catradio/adolescentsxl

 

Anar al contingut