iCat fm estrena dilluns el programa "GPS", una guia diària d'oci i cultura

El periodista Carles Aledo dirigeix i presenta a partir de dilluns, 23 de març, el programa "GPS", que cada dia farà propostes culturals i d'oci per gaudir del temps lliure, a l'emissora iCat fm

L'emissora iCat fm posa en antena a partir de dilluns, 23 de març, el programa "GPS", una Guia Per Sortir que cada dia farà propostes culturals i d'oci per gaudir del temps lliure. L'espai, dirigit i presentat pel periodista Carles Aledo, s'emetrà de dilluns a dissabte, de tres quarts de nou a les nou del vespre.
Durant quinze minuts, el programa "GPS" oferirà diversos reportatges sobre les activitats més interessants previstes a curt i mig termini en àmbits com els de la música, teatre, cinema, dansa, art, llibres, restaurants, viatges, botigues, videojocs, bars, clubs, tecnologia i còmic, entre altres, propostes tant de la ciutat de Barcelona com de la resta de Catalunya. "GPS" té el perfil dels programes d'iCat fm, amb un estil àgil, un ritme ràpid, i un muntatge musical molt elaborat.
El programa no pretén ser una agenda exhaustiva d'actes culturals, sinó una selecció de les propostes més interessants i originals. A més, GPS ha reservat un espai a les propostes gratuïtes o de baix cost, a través de la secció Pressupost zero. També donarà l'oportunitat als oients de participar activament en l'elaboració de la guia diària a través de l'adreça electrònica del programa, gps@icatfm.cat. Les propostes del "GPS" es podran consultar al web de l'emissora, www.icatfm.cat, des d'on també es podrà descarregar el podcast del programa.
El director i presentador de l'espai, Carles Aledo, té el suport d'un ampli equip de professionals. A la redacció hi haurà Anna Maria Ricart, Montse Virgili, Ferran Auberni i Alba Forés; la producció és a càrrec d'Elena Corderas; i hi haurà les col·laboracions de David Canto, Miquel Jarque, Albert Murillo i Cristina Bordas.
Carles Aledo té una àmplia experiència en el reportatge radiofònic a Catalunya Ràdio i també en el mitjà televisiu. Alguns dels seus treballs, com els documentals Els armaris de la dictadura i Fora do Brasil, han estat guardonats en certàmens com el Festival Internacional de Cinema de Catalunya de Sitges, els Premis Actual de TV3, el Concurs Europeu de Curtmetratges de Canal +, i el Festival Internacional de Cine Lésbico y Gay de Madrid.
Anar al contingut