"El detectiu Conan: El perseguidor negre"
"El detectiu Conan: El perseguidor negre"

Estrena mundial de quatre pel·lícules d'"El detectiu Conan" al canal Super3

A partir de demà i fins dissabte 30 de novembre, el canal Super3 estrena quatre pel·lícules ambientades en la sèrie d'animació d'"El detectiu Conan". Els films s'emetran cada dissabte, a les 15.30 de la tarda, i serà la primera vegada que es poden veure en un canal de televisió en obert fora del Japó.

"El detectiu Conan" pren protagonisme al canal Super3 durant el mes de novembre. El canal infantil estrena quatre pel·lícules ambientades en la sèrie de protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan, que és capaç de resoldre una gran quantitat de delictes. Els súpers podran gaudir dels quatre films que s'emetran, a partir de demà, tots els dissabtes del mes de novembre a les 15.30 de la tarda. Serà la primera vegada que aquestes quatre pel·lícules es podran veure en un canal de televisió en obert fora del Japó.

A més, el canal Super3 estrenarà nous capítols de la sèrie a partir de dissabte, 16 de novembre, sent també el primer canal que els emet en obert fora del Japó. Es programaran els dissabtes i els diumenges, a les 20.45. La sèrie, que va estrenar-se al Super3 l'any 2001, ha tingut sempre una molt bona acceptació per part dels súpers.

Les pel·lícules d'estrena

El detectiu Conan: El perseguidor negre (dissabte 9 de novembre, a les 15.30; i diumenge 10, a les 19.45)

Un nombrós grup de policies es reuneix a Tòquio per mirar d'esbrinar qui hi ha al darrere d'una forta onada de crims. El detectiu Conan també és cridat a la reunió i descobreix que un membre de l'organització criminal d'Els Homes de Negre vol robar un disc de memòria amb informació sobre el cas.

El detectiu Conan: La nau perduda al cel (dissabte 16 de novembre, a les 15.30)

En un dirigible que vola de Tòquio amb destí Osaka es trasllada una joia que en Kaito Kid vol robar. Però no sap és que, dins el dirigible, també hi viatgen el detectiu Conan i els seus amics: el professor Agasa i la Sonoko, que faran tot el que estigui a les seves mans per evitar-ho.

El detectiu Conan: Quinze minuts de silenci (dissabte 23 de novembre, a les 15.30)

Un dia d'hivern qualsevol, la premsa anuncia un misteriós avís on s'indica que esclatarà una bomba al metro de Tòquio. El compte enrere ha començat perquè el detectiu Conan localitzi i desactivi la bomba. Només tindrà 15 minuts per aconseguir-ho!

El detectiu Conan: L'onzè davanter (dissabte 30 de novembre, a les 15.30)

La Lliga de Detectius Júnior assisteix a un partit de futbol a l'estadi Touto. En Kogoro Mouri rep una trucada amenaçadora de bomba, acompanyada d'un misteriós enigma. La Ran traslladarà aquest missatge a en Conan, que haurà de desxifrar-lo si vol salvar tothom de la catàstrofe.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut