DIVENDRES, A LES 16.00

"Estat de Gràcia" especial des del festival BCNegra

Demà, 1 de febrer, a les 16.00, el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, fa una emissió especial des dels Aribau Multicines, amb motiu de la 14a BCNegra, en què entrevistarà Carlos Zanón, Núria Cadenes, Cristina Piñeiro i Otto Penzler.

La 14a edició del festival de novel·la negra BCNegra, que va començar el 24 de gener i acaba aquest diumenge 3 de febrer, té lloc en diferents espais de Barcelona. Demà, 1 de febrer, l'"Estat de Gràcia" farà un programa especial des d'un d'aquests escenaris, els Aribau Multicines, on el president Roger de Gràcia i la vicepresidenta Maria "Sherman" Rovira abordaran, a partir de les 16.00, els "Afers d'Estat" amb el periodista Iu Forn i entrevistaran Núria Cadenes, periodista i escriptora que participa en la sessió Port València, sobre la novel·la negra valenciana contemporània, i que acaba de publicar "Secundaris" (Comanegra, 2018), ambientada en la Barcelona del 1992.

A les 16.45, entrevista a Carlos Zanón, comissari del festival BCNegra i que acaba de publicar "Carvalho: problemas de identidad" (Planeta, 2019).

A les 17.00, "Garriga i Gorina" amb Marc Garriga i Alfons Gorina, que parlaran de cinema. A continuació, la vicepresidenta Sherman farà la seva secció i donarà pas a la taula "Periodisme de successos i novel·la negra", amb Marc Pastor, escriptor i mosso d'esquadra; Tura Soler, periodista d'"El Punt Avui" especialitzada en successos, i Llucia Ramis, escriptora.

A partir de les 18.00, entrevista a l'escriptora argentina Claudia Piñeiro, ponent en la sessió Port Carvalho i guanyadora del Premi Pepe Carvalho 2019, guardó que es lliura avui al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. I a continuació, entrevista a l'escriptor Otto Penzler, editor de ficció negra dels EUA i propietari de la llibreria The Mysterious Bookshop de Nova York, que protagonitza la sessió Port Black Mask.

A les 18.40, Fermí Fernàndez farà el concurs "L'oient de la setmana".

"Estat de Gràcia" s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio.cat/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia  

spotify.com/estatdegracia

 

Anar al contingut