©Andrés García Luján

Es roda la nova sèrie de TV3 "La mirada de la Fiona"

Aquest dilluns comença a Barcelona el rodatge de "La mirada de la Fiona", una sèrie de TV3 produïda per Yumagic Films.

La ficció, de sis capítols, és una comèdia dramàtica protagonitzada per Mireia Oriol ("Les de l'hoquei", "Alma"), Sergi Cervera ("Jo també em quedo a casa", "Polònia") i Dafnis Balduz ("Los renglones torcidos de Dios", "Jo també em quedo a casa").

La Fiona, el Marçal i l'Oriol són tres eterns adolescents perduts en una deriva existencial, que es troben i estableixen entre ells un entramat de relacions que els abocarà a allò que defugen: fer-se grans, assumir compromisos i ajudar-se entre ells.

La Fiona (Mireia Oriol) està a punt de fer els 30, no té casa i salta d'amant en amant per passar la nit en algun lloc que no sigui la casa de la seva mare, que pateix una malaltia mental que ella té pot d'haver heredat. Té una por no acceptada a fer arrels, alhora que no suporta la solitud. El Marçal (Sergi Cervera) és resolutiu, aventurer i canalla, i després de viatjar pel món fent de cuiner, decideix viure a casa de la mare, que va morir fa un any. Quan coneix la Fiona descobrirà, per primer cop a la vida, què és tenir una amiga. L'Oriol (Dafnis Balduz) és el germà gran del Marçal i és estable, perfeccionista i ho té tot sota control. Fins que la seva parella s'adona que no vol el mateix que ell i entra en crisi.

La sèrie de TV3 "La mirada de la Fiona", dirigida per Dídac Cervera i Sergi Cerveras i produïda per Yumagic Films (la mateixa productora de la sèrie "Jo també em quedo a casa"), tindrà 6 capítols de 30 minuts cadascun i un registre de comèdia dramàtica. Sergi Cervera n'és també autor del guió, juntament amb Blanca Bardagil, que ja havia participat com a guionista a la sèrie "Cites".

L'actor i director Sergi Cervera té tres llargmetratges estrenats, que han estat candidats als Gaudí: "Projecte Rwanda", "Ningú no pot somiar per tu" i "Marhaba". A més, ja va dirigir i protagonitzar per a TV3 la sèrie "Jo també em quedo a casa", també produïda per Yumagic Films.

Completen el trio d'intèrprets protagonistes l'actriu Mireia Oriol, coneguda per la seva participació en les sèries "Les de l'hoquei", a TV3, i "Alma", pendent d'estrena, i en les pel·lícules "El pacte", "Tocats pel foc" i "El arte de volver", i l'actor Dafnis Balduz, que ha participat en nombroses produccions de TV3, com les sèries "Nit i dia", "Kubala, Moreno i Manchón", "Ventdelplà" i "Jo també em quedo a casa", i en pel·lícules com "El cerro de los dioses", "Malnazidos" i "Los renglones torcidos de Dios", aquesta última tot just acabada d'estrenar als cinemes.

Per la seva banda, Dídac Cervera va estrenar, el 2017, el seu primer llargmetratge, "Mil coses que faria per tu", en més de 70 sales comercials, després del seu pas pel Festival de Màlaga.

Equip artístic i tècnic

Repartiment: Mireia Oriol (Fiona), Sergi Cervera (Marçal), Dafnis Balduz (Oriol), Jordi Cadellans, Mariona Ribas i Rosa Renom, amb les col·laboracions especials de Lluís Marco, Lloll Bertran, Jaume Madaula i Anna Bertran.

Equip tècnic:

Direcció: Dídac Cervera i Sergi Cervera
Guió: Blanca Bardagil i Sergi Cervera
Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau i Conxa Orea
Edició de continguts TV3: Joan Marí de la Fuente
Director de producció: Dídac Cervera
Cap de producció: Arantxa Gandiaga
Ajudant de direcció: Ariadna Pastor
Directora de fotografia: Paula Jordan
Director d'art: Armand Virallonga
Disseny de so: Xavi Saucedo
Muntatge: Adrià Cadena
Música: Joan Vilà

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut