L'equip de "Collita pròpia", recollint el premi
L'equip de "Collita pròpia", recollint el premi

Els programes "Collita Pròpia" i "Valor Afegit", guardonats a la 28a edició dels premis Pimes

Ahir, Artur Mas va entregar al Saló 2 de la Fira de Barcelona els guardons corresponents als Premis Pimes 2015, que destaquen les millors iniciatives empresarials que s'han dut a terme a Catalunya durant el darrer any.

Dos programes de TV3 van ser premiats en aquesta edició dels Premis Pimes que atorga la PIMEC .

"Valor Afegit" va rebre el premi al Millor Treball Periodístic en temes empresarials. Aquest programa de TV3, dirigit i presentat per Albert Closas i amb la subdirecció de Pere Gaviria, aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum. Així mateix, segueix de ben a prop les empreses i, molt especialment, les pimes per tal de donar la visibilitat i el reconeixement que es mereix el sector productiu que crea llocs de treball i genera riquesa al país. PIMEC ha volgut reconèixer "Valor Afegit" per haver-se mantingut fidel en la seva tasca divulgativa i de servei públic amb uns continguts rigorosos i de qualitat. És el programa socioeconòmic més veterà de Catalunya i de l'estat espanyol i a l'abril va celebrar 500 programes després de 12 anys en antena.

"Collita Pròpia" va ser guardonat en la categoria "Reconeixement  en el comerç  2015" per la sensibilitat mostrada per potenciar i promocionar la producció, la distribució i la venda del producte autòcton de proximitat a Catalunya. En el sector del comerç de l'alimentació, la proximitat està esdevenint un factor cada cop més preuat. Cada vegada interessa més menjar millor i saber com s'ha fet el que es menja. PIMEC Comerç ha volgut premiar el programa presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri per ajudar a estimular la comercialització i el consum dels productes agroalimentaris més propers i de temporada.

tv3.cat

Anar al contingut