Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

Els problemes dels joves migrants, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia. Els joves migrants que arriben sols a Catalunya tenen problemes a partir dels 18 anys per culpa de la llei d'estrangeria. Se'n parlarà amb Georgina Oliva, secretària d'Infància i Adolescència i amb en Ferran Rodríguez, president de la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA).

La pandèmia i la demografia a Catalunya

Durant la pandèmia, s'ha disparat la mortalitat a Catalunya i han baixat els naixements. S'analitzarà l'impacte de la Covid-19 sobre la nostra demografia amb Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics.

La Covid-19 i l'atur

La Covid-19 també ha causat estralls en el nostre mercat laboral. Es comentaran les dades de l'Enquesta de Població Activa del 2020 amb Albert Closas, director del programa "Valor afegit".

Teatre documental

La periodista Teresa Turiera i l'actriu Laura Aubert parlaran del teatre documental. Turiera ha dirigit "Encara hi ha algú al bosc", una obra sobre les víctimes de violacions durant el conflicte de Bòsnia. Per la seva banda, Aubert parlarà del seu paper a "Testimoni de guerra".

El fenomen Twitch

El col·laborador del programa Juan Soto Ivars explicarà què és el Twitch, un autèntic fenomen a les xarxes socials. L'acompanyaran Roc Massaguer, outconsumer, i Enric Botella, periodista de la BBC.

La tertúlia dels dijous

Els periodistes Esther Vera i Andreu Barnils comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia.

 tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut