Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte i diumenge

Els partits Lleida-Hospitalet i Barça B-Olot, de Segona B de futbol, a Esport3

Dissabte, a les 17.00, Esport3 emetrà el partit de la Segona B entre el Lleida i l'Hospitalet. I diumenge, a les 18.30, serà el torn del Barça B-Olot

El canal Esport3 té programada per a aquest cap de setmana una doble sessió de futbol de Segona B. Demà es podrà seguir en directe el duel que han de disputar, al Camp d'Esports de Lleida, el Lleida Esportiu i l'Hospitalet. Els lleidatans volen compensar amb bons resultats a casa la irregularitat que han mostrat durant les últimes setmanes, en què només han pogut sumar 4 punts de 18 en joc. L'equip de Molo ha incorporat el mitja punta Albert Torras (Ejea) però ha traspassat el central Diana al Llevant B. L'Hospitalet, mentrestant, arriba a aquest partit després d'un sotrac, amb dues derrotes consecutives a casa, on havia guanyat els quatre partits anteriors, i sense marcar. Els de Risueño, però, només han aconseguit una victòria a fora, al camp del Prat.

I diumenge a l'Estadi Johan Cruyff, el Barça B buscarà mantenir la línia de resultats com a local davant un Olot necessitat, ja que és penúltim, i que ha viscut un ambient enrarit en els últims dies, després que es va filtrar l'ultimàtum que la directiva del conjunt garrotxí ha donat al tècnic Raúl Garrido. A més, els olotins han traspassat un dels seus jugadors titulars i de més futur, el central Lluís Aspar, al filial del Sevilla. Al Barça B, al marge de les baixes, la incògnita és saber si els futbolistes que van participar en el partit de Copa a Cornellà amb el primer equip acusaran l'acumulació d'enfrontaments.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut