Dissabte i diumenge

Els partits de la Primera RFEF entre el Barça Atlètic i el Múrcia i el Nàstic-Amorebieta, a Esport3

Els compromisos de seleccions provoquen l'aturada de la Primera Divisió de futbol però no de la resta de categories; per això, Esport3 proposa l'habitual sessió doble de futbol de Primera Federació aquest cap de setmana

Justament, els partits internacionals perjudiquen de manera important el Barça Atlètic, que rebrà, dissabte a les 19.00, el Reial Múrcia a l'estadi Johan Cruyff. Homes com Arnau Tenas, Ilias Akhomach, Fabio Blanco, Aleix Garrido o Víctor Barberà es perdran el partit perquè han estat cridats per seleccions espanyoles de categories inferiors; per tant, Rafa Márquez haurà d'estirar futbolistes del juvenil per completar la convocatòria. Dificultat afegida, per tant, per mantenir el bon inici de temporada (2 victòries i 2 empats) i per enfrontar-se amb un Múrcia que és cinquè amb els mateixos registres, fins i tot de gols marcats i encaixats, 5-2, i que compta a les seves files amb els veterans Pedro León i Miku, l'exblaugrana Arnau Solà (cedit per l'Almeria), l'ex del Girona Arnau Ortiz o l'ex del Sabadell Sergio Aguza, entre d'altres. 

Diumenge, a les 18.00, el Nàstic buscarà aconseguir, finalment, la primera victòria de la temporada davant l'Amorebieta, últim rival del Barça B. A Calahorra, dissabte passat, els de Raül Agné van fer un pas endavant aconseguint la primera porta a zero de la temporada (0-0), però continuen en zona de descens i amb la necessitat de certificar el primer triomf com a aspirants a disputar el play-off. Els granes no podran comptar amb el sancionat Marc Trilles i estaran pendents de l'evolució de Pol Domingo i Marc Álvarez, baixa a Calahorra. Els bascos, mentrestant, no han puntuat en cap dels seus dos desplaçaments però sí que han marcat; el seu joc directe i físic els converteix en un equip rocós. 

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica del Barça Atlètic-Múrcia serà de Jofre Mateu, i la del Nàstic-Amorebieta, de Jordi Gonzalvo. 

Anar al contingut