Xavi Valls, conductor de "Gol a gol"
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la dotzena jornada a Primera i a Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la tretzena jornada. El Barça rep el Celta, després d'haver perdut contra el Llevant a la jornada anterior. Els de Valverde no acaben de convèncer tot i que són líders de la Lliga, amb un partit menys.

D'altra banda, l'Espanyol visitarà el Wanda Metropolitano, on l'espera un Atlètic de Madrid que tampoc acaba de funcionar. Els de Machín necessiten sumar punts per poder sortir de la zona de descens en què es troben.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Girona-Tenerife. Els catalans volen sumar els tres punts a Montilivi i donar una alegria a l'afició, després d'haver guanyat contra l'Extremadura. Ara porten les mateixes victòries que derrotes, 6, i 2 empats, i ha arribat el moment de fer decantar la balança cap als partits guanyats.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut