Els matins
Els matins
Dilluns, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Núria Marín

Dilluns, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia entrevistarà Núria Marín, que aquest cap de setmana es convertirà en la nova presidenta del PSC.

Els resultats de la cimera
L'exdirector de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat, Josep Garriga, analitzarà els resultats de la cimera del clima de Madrid.

La tertúlia d'"Els matins"
Comentaran l'actualitat del dia Jordi Barbeta, Ferran Casas i Milagros Pérez Oliva, i s'hi afegirà David Cirici per mostrar "Les veritats ocultes".

Pendents de la justícia belga
Lídia Heredia també entrevistarà Toni Comín, ja que l'exconseller de Salut ha de comparèixer novament davant de la justícia belga juntament amb Carles Puigdemont i Lluís Puig.

Beckett com a referència
Tres grans actrius coincidiran al plató: Míriam Iscla, Rosa Renom i Sílvia Bel. Són les protagonistes de "Beckett's Ladies", que commemora els 30 anys de la mort del cèlebre dramaturg i els 30 anys de la sala que va néixer a Gràcia.

L'entrenador del petit Marc Màrquez
A la tertúlia esportiva dels dilluns hi participarà Guim Roda, actual director del Kawasaki Procurve, l'equip guanyador del Mundial de Superbikes per cinquena vegada consecutiva, i entrenador de Marc Màrquez quan només tenia 9 anys.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut