Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Laura Masvidal, una setmana abans del trasllat
La parella de Quim Forn, Laura Masvidal, serà també entrevistada per Lídia Heredia, just una setmana abans que els líders independentistes empresonats siguin traslladats a centres penitenciaris de Madrid per encarar el judici del procés.

A revisió la sentència d'Altsasu
L'Audiència Nacional comença demà a revisar la sentència als joves d'Altsasu. El programa parlarà amb els advocats per saber com encaren la petició de la fiscalia d'augmentar les penes per terrorisme.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat Antonio Baños, Joana Ortega i Jordi Mercader amb la incorporació, des de Madrid, d'Ernesto Ekaizer.

Els serveis públics, a debat
"Els matins" també connectarà amb el Parlament, on a partir de les 11.00 començarà un ple monogràfic sobre els serveis públics.

Polèmics restaurants a París
A l'espai "A l'estranger", es connectarà amb el corresponsal a París, Josep Capella, que farà una ruta per tres restaurants peculiars: un de nudista, que, tot i el ressò mediàtic, acaba de tancar, i dos que obren amb polèmica pels seus vincles amb la màfia i els narcos.

Catalunya en fotos
Al final del programa, es conversarà amb el codirector d'un llibre que resumeix 35 anys d'història recent de Catalunya, l'historiador Manel Risques, i una de les fotògrafes, Roser Vilallonga.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut