"Els matins"
"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" analitza com el coronavirus està canviant el món

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Albert Lladó, periodista, escriptor, llicenciat en Filosofia i autor de l'assaig "La mirada lúcida"; Fernando Trias de Bes, economista i escriptor, i l'epidemiòloga del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic Anna Vilella. Amb ells es parlarà de com el coronavirus està canviant el món que coneixíem fins ara.

L'anàlisi
Es comentarà l'actualitat amb Olga Ruiz, Carles Monguilod i Andreu Barnils.

Sense escoles
El programa recollirà l'afectació del tancament d'escoles, instituts i universitats a Catalunya a partir d'avui pel coronavirus.... Se sabrà què en pensen els principals afectats, d'aquesta mesura sense precedents, entre els quals Belén Tascón, presidenta de la FAPAC.

Afectació cultural
Amb el director teatral Àlex Rigola comentarà com afecta el sector les restriccions imposades per afrontar el brot de coronavirus, i amb l'Anna Guitart com afecta el sector del llibre. L'Anna, a més, proposarà lectures per si toca passar dies a casa per prescripció mèdica, i l'"influencer" del programa Sir Joan també donarà idees per a les persones que hagin d'estar aïllades per prevenció.

Media.cat
Es desglossarà l'anuari Mèdia.Cat 2019, que aquesta setmana s'ha presentat al Col·legi de Periodistes. L'elabora el grup Ramon Barnils, amb l'objectiu de recollir treballs periodístics que no tenen cabuda en els mitjans tradicionals. Se'n parlarà amb un dels seus coordinadors, Víctor Yustres. Se li preguntarà per què hi ha temes que no tenen cabuda en els mitjans.

La taula dels divendres
A la taula dels divendres avui aparellarà Màrius Serra i Núria Ribó, amb qui s'analitzarà l'actualitat; tot plegat dibuixat per Anthony Garner.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut