Els jugadors dels Barcelona Dragons, a punt per començar
Els jugadors dels Barcelona Dragons, a punt per començar
Dissabte, a les 19.00

Els Dragons tornen a Esport3

18 anys després de l'últim partit, els Barcelona Dragons tornen a la gespa. La competició és l'European League of Football, una lliga amb 8 equips participants agrupats en dues divisions de quatre. El partit que jugaran demà a les 19.00 contra els Stuttgart Surge s'emetrà per Esport3

Hi ha moltes diferències amb l'anterior Lliga Europea que van disputar els Dragons fins al 2003. La més important és que ara només pot haver-hi 4 jugadors nord-americans i deu d'altres nacionalitats. La resta han de ser tots jugadors locals. En aquesta lliga els Dragons s'enfrontaran als Frankfurt Galaxy, als Berlin Thunder, als Hamburg Sea Devils, als Colònia Centurions i als Stuttgart Surge. Precisament aquests últims seran aquest dissabte a les 19.00 els primers rivals dels Dragons, que ara juguen a l'Estadi Municipal de Reus.

Els dos millors equips de cada divisió es classificaran per a les semifinals. Esport 3 oferirà als espectadors la transmissió en directe de tots els partits que disputaran els Barcelona Dragons.

Els comentaris seran de Jordi Fargas i l'anàlisi tècnica, de Christian Llitjós.

esport3.cat

Anar al contingut