Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

Els deures pendents del corredor mediterrani, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, una altra edició d'"Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia. A l'entrevista s'analitzarà l'estat i el futur del corredor mediterrani, amb Josep Vicent Boira, comissionat per a aquesta infraestructura i guanyador del Premi Carles Rahola d'assaig amb "La Via Augusta del segle XXI. El corredor mediterrani contra l'Espanya radial".

Carència de les ajudes a la salut mental

Es parlarà amb famílies amb fills amb trastorns de l'espectre autista de Terrassa per saber quines són les seves queixes respecte a l'assistència que reben. I també se li demanarà la seva versió a José Antonio Monreal, director assistencial de l'Àmbit de Salut Mental de Mútua Terrassa.

Adeu, Moscou

El programa acomiadarà Manel Alías de la corresponsalia de Moscou i se li preguntarà pel llibre que acaba de publicar amb les seves vivències a Rússia.

Una nit dedicada a Àngel Casas

Es farà un tast de la programació especial que TV3 dedica a la nit a Àngel Casas, amb una conversa amb Josep Rovira, director del "Sense ficció" que repassa la seva trajectòria i la malaltia que té, i una connexió amb els assajos del programa, que s'emetrà a continuació amb diversos convidats i la presència de l'entrevistador.

La taula d'"Els matins"

Arturo Puente, Sara Muñoz i Albert Martín participaran a la tertúlia del programa. I Sergi Pàmies plantejarà què volem dir quan diem moció de censura.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut