David Clupés
David Clupés

El "Tot gira" es converteix en un magazín d'entreteniment i humor durant el confinament

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge de 17.00 a 20.00, convertit en un nou magazín d'entreteniment i humor amb el fil argumental de l'esport

Des d'aquest cap de setmana, i mentre duri el confinament i l'aturada de l'esport a nivell mundial, el "Tot gira" es converteix en un magazín d'entreteniment i humor, basat en l'esport, que s'emetrà els dissabte i el diumenges de 17.00 a 20.00, amb David Clupés al capdavant.

Dissabte, 21 de març

El "Tot gira" començarà amb la nova secció "Gira el món" en què parlaran amb els corresponsals de Catalunya Ràdio perquè expliquin com viuen als seus països el dia a dia amb el coronavirus i com ha canviat la societat. Amb Jordi Mèlich seguiran buscant el millor himne del futbol català. A la secció "ConFitnats" parlaran amb Valentí Sanjuan sobre la preparació física d'un esportista en confinament. A la secció "Converses de butxaca", l'economista José María Gay explicarà la incidència del Covid-19 en l'economia esportiva.

Estrenaran el concurs "Fem la rosca" amb Francesc Garriga i les seccions "Snack stories" amb Lluís Canut i "Sense fronteres" amb Marc Mayola. A banda d'això hi col·laboraran Albert Segura, Gaspar Hernàndez i Sílvia Cóppulo.

Diumenge, 22 de març

El programa començarà amb la secció "Gira el món". A la secció "Diari d'un perico confinat" parlaran amb David Balaguer sobre les seves fòbies i pors en aquests dies de confinament. Conversaran amb els blaugranes Víctor Tomàs i Aitor Egurrola a "Palau confinat Blaugrana".

També repassaran les cançons que s'han fet famoses gràcies a l'esport o al revés a "IXevi.FM" amb Xevi Soler. Com sempre, no faltarà la secció d'humor "Els minuts escombraria". I col·laboraran en el programa els editors Carles Porta, Xantal Llavina i Enric Calpena.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut