La sèrie "Colourblocks" s'estrena al SX3.
La sèrie "Colourblocks" s'estrena al SX3.

El SX3 aposta per les pel·lícules d'anime i per a públic familiar en una Setmana Santa plena d'estrenes

A partir de demà, divendres, 31 de març, el SX3 amplia el catàleg de pel·lícules perquè els nens i nenes puguin gaudir-ne durant les vacances de Setmana Santa, en què hi ha més demanda de continguts audiovisuals. A les plataformes digitals, hi haurà disponibles films d'anime com "My Hero Academia" o "Bola de Drac", i també llargmetratges adreçats al públic familiar com "Ventafocs i el príncep secret",  "Spycies" o "Leo da vinci: missió Mona Lisa".

A més, es podran veure episodis nous de sèries com el "Detectiu Conan" a l'X3, que arribarà al capítol 1.000, i s'estrenarà "Colourblocks" a l'S3. I també s'emetran programes especials al voltant de la mona de Pasqua de "Titó" i "Ràndom".

El SX3 aposta per les pel·lícules durant les vacances escolars de Setmana Santa, com ja va fer per Nadal, i a partir d'aquest divendres amplia el catàleg a les plataformes digitals amb nous títols d'anime i per a tota la família. Les sessions de cinema també es podran seguir a la televisió, amb l'emissió d'una pel·lícula cada dia a les 20.00, i dissabtes i diumenges també en horari de sobretaula.

Les pel·lícules d'anime prendran un especial protagonisme, amb propostes com "My Hero Academia", amb "El despertar dels herois" i "Missió mundial d'herois"; "Bola de Drac", amb "Dragon Ball Z: La resurrecció de F" i "Dragon Ball Super: Brody"; "One piece, estampida" o "Digimon Adventure: Last evolution Kizuna".

A més, també es fa una aposta clara pels llargmetratges familiars, amb cintes com "Spycies", "Ventafocs i el príncep secret", "El meu gos és un detectiu" o "Leo da Vinci: missió Mona Lisa", entre d'altres.

 

Estrena de sèries i capítols nous a l'X3 i l'S3

Per Setmana Santa, l'X3 presenta episodis nous del "Detectiu Conan", amb tota una gesta: el SX3 arriba a l'emissió del capítol 1.000 dels casos resolts pel famós detectiu Shinichi Kudo. També s'estrena "La colla de la selva al rescat", sobre les vivències d'un equip d'animals sorprenents que representen la justícia en un món on la resta d'animals estan sotmesos a amenaces, perills o problemes.

A més, arriben històries noves al castell de Camelot amb la segona temporada d'"Artús i els vailets de la taula rodona". Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la Taula Rodona amb tres joves escuders. Amb l'ajuda de la màgia viuran tota mena d'aventures per impedir que els malvats aconsegueixin el poder de la mítica espasa Excalibur.

Els pròxims dies també s'amplia el catàleg de sèries a l'S3, amb estrenes com la de "Colourblocks", que ensenya els colors als més petits. Cada "colourblock" representa un color, aprèn coses sobre ell mateix i sobre els altres, i a més descobreix que si col·laboren poden crear colors i tonalitats noves.

 

Programes especials

Dilluns, 3 d'abril, el programa "Titó" estrena un capítol nou per descobrir com es fan les mones de Pasqua, que posarà una atenció especial a les figures de xocolata que tant agraden als nens i nenes.

Dilluns de Pasqua, dia 10 d'abril, el SX3 emetrà un programa especial de "Ràndom", amb David Its Me i Maria Bouabdallah, que comptarà amb la presència del padrí del programa: Lildami. L'artista, convidat de la primera emissió, en què es va autoproclamar padrí del programa, aquest cop participarà en diversos jocs i reptes. A més, la Maria i el David faran, cadascú, una mona amb la seva recepta i un pastisser convidat serà l'encarregat d'avaluar-les i decidir qui guanya.

 

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Anar al contingut