"No pot ser!"
"No pot ser!"
PREMIS

El programa de TV3 "No pot ser!", Premi de Periodisme Serrat i Bonastre

"No pot ser!" ha estat guardonat amb el Premi Serrat i Bonastre de Periodisme 2018 que atorga el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya. El programa, presentat per Jordi Basté, és una producció de TV3 en col·laboració amb Lavinia Audiovisual, i ha estat reconegut "per posar a l'abast del gran públic de manera dinàmica i amena els principals avenços en la tecnologia com a producte de l'enginyeria".

Aquest vespre, el periodista Jordi Basté ha recollit a Sala Razzmatazz de Barcelona el Premi de Periodisme Serrat i Bonastre 2018 pel programa "No pot ser!". La producció de TV3 en col·laboració amb Lavinia Audiovisual, sota la direcció de Rosa Olucha, ha obtingut el guardó per "posar a l'abast del gran públic de manera dinàmica i amena els principals avenços en la tecnologia com a producte de l'enginyeria, amb voluntat d'estimular el debat i la reflexió, tal com va fer en el seu temps l'enginyer que dona nom al premi."

El premi vol recordar l'esforç pedagògic i divulgatiu de qui entre el 1908 i el 1910 va ser president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Serrat i Bonastre.

"No pot ser!"

"No pot ser!" és un programa en què Jordi Basté explora com les innovacions i els canvis tecnològics transformen la nostra vida.

Vivim una era d'acceleració i d'innovació tecnològica en què el que ahir semblava ciència-ficció avui és una realitat al nostre abast. És fruit d'una revolució sense precedents que està transformant per sempre la nostra manera de treballar, de viatjar, de menjar, de moure'ns, de relacionar-nos els uns amb els altres... en definitiva, de viure.

tv3.cat/nopotser

facebook.com/nopotsertv3

twitter.com/nopotsertv3

instagram.com/nopotsertv3

telegram.com/nopotser

tv3.cat

Anar al contingut