Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Divendres, a partir de les 7.20

El president de la Generalitat, Quim Torra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, divendres, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, conversarà telefònicament amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per fer seguiment de l'evolució de la crisi del coronavirus. A les 8.33, entrevistarà el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

A partir de les 9.08, la tertúlia amb connexions amb Sara González, periodista de política de Nació Digital; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari "El País", i Albert Sáez, columnista d'"El Periódico de Catalunya"; a l'estudi, hi haurà Àlex Salmon, periodista, i Ferran Espada, director adjunt d'"El Punt Avui".

A les 10.08, roda de connexions amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i amb catalans que viuen a l'estranger per saber com estan vivint la pandèmia del coronavirus. El programa acabarà l'hora preguntant als oients: "Com esteu vivint el confinament?"

El "Galliner", amb Marta Vives, arribarà a les 11.08, i es parlarà amb professionals del  món del teatre que s'han quedat sense feina. Es connectarà amb Biel Duran, actor que estava al repartiment de l'obra "Escape Room" al Teatre Goya; Mercè Martínez, actriu que havia d'estrenar "T'estimo, si he begut" al Poliorama; Jordi Casanovas, dramaturg, i Maria Hervàs, presidenta de la TTP - Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.

Després, a les 11.20, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives, i, a les 11.33, connexió amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències.

Per acabar, a les 12.08, "Deixa que soni", que connectarà amb Miqui Puig i Blai Marsé, que fan recomanacions musicals pel i des del confinament.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut