El periodista Ernest Macià rep el premi Periodisme Esportiu de ràdio del Bàsquet Català

La Fundació del Bàsquet Català ha atorgat el Premi de Periodisme Esportiu 2018, en la categoria de ràdio, a Ernest Macià, periodista esportiu de Catalunya Ràdio, en la quarta edició del guardó.

Ernest Macià i Joan Fa (Foto: FBC)

La tasca professional del periodista esportiu de Catalunya Ràdio Ernest Macià ha estat reconeguda per la Fundació del Bàsquet Català (FBC), que li ha atorgat el premi Periodisme Esportiu 2018, en la categoria de ràdio, en un acte que ha tingut lloc avui, 21 de setembre, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La FBC ha instaurat aquest guardó en les categories de premsa escrita, ràdio, televisió i fotografia, per donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius en el desenvolupament del bàsquet català i per reconèixer la tasca de professionals i entitats que va "més enllà de la simple informació de resultats o cròniques de partits i que sobresurt pels seus valors, coneixements i formació".

El guardó anual compta amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l'atorga un jurat format per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit per Joan Fa, president de totes dues entitats.

Els altres professionals guardonats en la quarta edició dels premis són Luís Mendiola, d'"El Periódico de Catalunya", en la categoria de premsa escrita; Sònia de Alba, de Barça TV, en la de televisió, i Josep Lluís Garcia Surrallés, en la de fotoperiodisme. 

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio