El partit de tornada de les semifinals de la Champions femenina, entre el Barça i PSG, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, a les 12.00, TV3 i Catalunya Ràdio emetran el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina de futbol, entre el PSG i el Barça. La programació especial amb motiu d'aquest partit arrencarà a les 11.30 a Esport3 i a Catalunya Ràdio, a les 11.45, al programa "LaTdT"

Barça-PSG és l'última parada abans de la final de la Champions. El Barça només ha arribat un cop a la final de la Champions femenina. Va ser fa dos anys, a Budapest. La segona, la té a tocar. Haurà de certificar la classificació diumenge a l'estadi Johan Cruyff, a partir de les 12 hores i en directe per TV3. S'enfronta al París Saint-Germain, en la tornada de semifinals. En l'anada, el resultat va ser d'empat a un.

A les graderies, per primer cop aquesta temporada en un partit europeu, hi haurà públic. El club ha pogut distribuir 1.000 entrades.

La programació especial amb motiu d'aquest Barça-PSG arrencarà a les 11.30, a Esport3, amb un programa conduït per Marta Carreras, i amb la participació de Mireia Vera, Àlex Castells i Laura Brugués.

Catalunya Ràdio també farà la transmissió en directe al programa "LaTdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler, que començarà a les 11.45.

tv3.cat

esport3.cat

latdt.cat

 

 

Anar al contingut