Dilluns, a les 21.00

El partit amistós entre les seleccions de Catalunya i Veneçuela, en directe, a TV3 i Catalunya Ràdio

Dilluns 25 de març, a les 21.00, TV3 i Catalunya Ràdio emetran en directe el partit amistós que jugaran les seleccions de Catalunya i Veneçuela. La selecció catalana torna a escena amb Gerard Piqué, Xavi Hernández i els catalans de la Premier com a atractiu

TV3 i Catalunya Ràdio transmetran en directe dilluns, des de l'estadi de Montilivi de Girona, el partit amistós internacional que enfrontarà les seleccions de Catalunya i Veneçuela. És el primer partit que disputa el combinat català des del desembre del 2016, quan va empatar davant de Tunísia també a Montilivi, i també el primer que Catalunya disputa en una data FIFA.

Malgrat l'absència dels jugadors convocats amb la selecció espanyola i la negativa de clubs com el Valladolid, el Rayo Vallecano o l'Osca a permetre que els seus jugadors catalans disputessin aquest partit, Gerard López ha pogut confegir una llista atractiva. El principal reclam serà Gerard Piqué, que ja havia jugat amb Catalunya, però que en aquesta ocasió ha pogut entrar a la llista arran de la seva retirada de la selecció espanyola. Xavi Hernández, actualment a l'Al-Sadd qatarià, també hi serà present i rebrà un homenatge abans del partit i faltarà veure si les molèsties físiques que arrossega li permeten jugar uns minuts.

L'Espanyol aporta quatre jugadors a la llista, Dídac Vilà, Víctor Sánchez, Óscar Melendo i Sergio García, i el Girona, quatre més, Marc Muniesa, Àlex Granell, Pere Pons i Aleix Garcia. Curiosament, l'Eibar és el tercer equip que aporta més jugadors a la selecció, un per línia: Marc Cucurella, Joan Jordán i Marc Cardona. A la convocatòria també destaca la presència de dos futbolistes catalans titulars amb els seus equips a la Premier League anglesa, Martín Montoya (Brighton) i Oriol Romeu (Southampton). Bojan Krkic, que milita a l'Stoke City del Championship (segona divisió), també serà a Girona. Completen la llista Marc Bartra (Betis), Aleix Vidal (Sevilla) i els únics dos jugadors de Segona Divisió de la relació, els dos porters: Isaac Becerra (Gimnàstic) i Èdgar Badia (Elx).

Veneçuela arribarà a Montilivi com a número 32 del rànquing de la FIFA i després d'haver-se enfrontat amb l'Argentina en un altre amistós a l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid. La "vinotinto" presentarà els seus millors futbolistes, com ara Roberto Rosales (Espanyol), Tomás Rincón (Torí), Salomón Rondón (Newcastle) o Josef Martínez (Atlanta United).

Els comentaris del partit seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica serà de Gerard Autet. Josep Maria Puig estarà pendent de tot el que passarà a peu de gespa i Laura Brugués de les autoritats que ocupin la llotja. Maria Fernández Vidal s'encarregarà de conduir la programació de TV3 per a aquest partit.

Catalunya Ràdio

Emetran un especial "Tot gira". La transmissió del partit serà d'Ernest Macià i els micròfons autònoms, de Robert Prat i d'Eduard Solà. Des dels estudis a Barcelona, el programa el conduirà Sergi Andreu i l'anàlisi del partit serà de Francesc Cargol, analista dels partits del Girona a Catalunya Ràdio.

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut