El nou "Enigmàrius" s'estrena amb rècord de participació

La primera setmana del nou interactiu digital s'ha tancat amb un balanç positiu de participació: un 30% més d'usuaris respecte al mateix període de l'any passat.

La setmana passada es va posar en marxa el nou interactiu digital de participació de l'"Enigmàrius", que requereix que el participant es registri com a usuari al portal catradio.cat per participar en els enigmes que diàriament planteja Màrius Serra a "El matí de Catalunya Ràdio". En menys de dues setmanes, els resultats permeten parlar d'èxit d'implantació: la participació ha pujat un 30% amb una mitjana diària de 1.600 persones i el nombre de participants ha assolit la xifra rècord d'aquesta temporada amb les 2.284 persones del dimarts 29 de gener.

En tota la història de l'"Enigmàrius", que suma 10 edicions, l'enunciat més participatiu és aquest del 7 de novembre del 2014: "Pot contenir paperetes o cendres", de 4 lletres. La resposta: URNA. El van intentar resoldre 2.500 persones.

L'augment del nombre d'usuaris registrats al portal de Catalunya Ràdio s'ha doblat respecte de l'última edició del popular concurs.

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 7.54 i fins a les 9.30.

 

#Enigmarius

catradio.cat/enigmarius

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut