Dissabte i diumenge

El Mundial de Superbikes comença la temporada a Austràlia, per Esport3

Aquest cap de setmana torna a Esport 3, en directe, el Campionat del Món de Superbikes. Al circuit australià de Phillip Island es disputa la primera jornada del mundial de la temporada

Jonathan Rea inicia la defensa del seu títol de campió del món, i és que en porta cinc de consecutius, tots amb Kawasaki. L'equip japonès té la seu a Montmeló i any rere any és la referència en aquest campionat de motos derivades de la de sèrie.

El nord-irlandès surt com a favorit d'una graella que presenta molts canvis respecte a la de l'any passat. A Ducati ha arribat Scott Redding; a Yamaha, Toprak Razgatlioglu; a BMW, Eugene Laverty, i a Honda, Álvaro Bautista. El de Talavera de la Reina va ser la sensació l'any passat fins a la meitat del campionat, però després va perdre competitivitat, i ara inicia un nou projecte de la mà d'Honda. Tampoc faltarà el català Jordi Torres, que acaba de fitxar per l'equip Honda Mie Racing.

A la categoria de SuperSport, el campió Randy Krummenacher ha canviat d'escuderia, ara correrà amb MVAgusta, mentre que el català Isaac Viñales es manté fidel a Yamaha, amb l'equip Kallio Racing. A la categoria intermèdia s'ha incorporat "Manu" González, el campió de SSP 300.

A Esport 3 ja està tot a punt per al debut del Mundial. Dissabte, la Cursa 1 de Superbikes, a partir de les 5.00; diumenge, a partir de les 2.00, la Superpole Race, la Cursa de Supersport i la Cursa 2 de Superbikes.

Els comentaris seran de Xavier Guillén i l'anàlisi tècnica de Pep Vilanova.

esport3.cat

#WorldSBKE3

Anar al contingut