El millor restaurant de cuina tradicional catalana de Manresa i Igualada, a "Joc de cartes"

Demà dimecres, a les 22.45, s'emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Ara s'hi afegeix un incentiu nou: la rivalitat no serà únicament entre restaurants, sinó també entre localitats: aquesta setmana, Igualada i Manresa.

La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas buscarà el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en què participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar.

El primer restaurant que visitarà és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarà per un altre restaurant de Manresa, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López.

A Igualada coneixerà Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup.

Qui s'endurà el premi de 5.000 €?

A les 23.50, el millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'Ebre

Després es reemetrà el programa en què Marc Ribas buscava el millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'Ebre. La furgoneta de "Joc de cartes" s'endinsa entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, els va obrir les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Amb Marc Ribas van visitar quatre restaurants a peu de carretera.

Van viatjar fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández; Sandra Heredia va obrir la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova; Jacob Papasseit va mostrar La Beereria a Móra d'Ebre i, finalment, van ser a Gandesa on els esperava Diana Valimanya i El Bistrot. 

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut