Divendres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" posa sobre la taula la tornada a l'escola en temps de pandèmia

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio", que aquest divendres serà presentat per Marina Romero, dedicarà el tema del dia a la preparació i les mesures que es prendran per a la tornada a l'escola, quan falta un mes per a l'inici del nou curs.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa conversarà amb el Carlos, mag de creuers, que explicarà com viu aquest estiu amb menys feina per culpa de la pandèmia.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de la cantant Paula Valls.

A les 8.15, entrevista mèdica a Joan Ramon Villalbí, expresident i membre de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (Sespas).

Tot seguit, a les 8.30, el tema del dia se centrarà en la tornada a l'escola amb l'objectiu de resoldre dubtes sobre com s'està preparant el curs i quines mesures es prendran per fer possible la docència tot i el coronavirus. Hi intervindran Ramon Font, portaveu nacional d'USTEC-STEs al Consorci d'Educació de Barcelona; Carles Martínez, secretari de Polítiques Educatives; Lidón Gasull, directora de la FAPAC; Marc Ramentol, director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, i Simona Levi, fundadora d'Xnet.

Cap a les 9.00, moment per a la tertúlia amb Ferran Espada, director de Públic; Albert Ortas, director d'Intermedia; Isabel Yglesias, jurista especialista en assumptes europeus, i Martí Adroher, advocat i consultor internacional.

A partir de les 10.10, el programa parlarà dels artistes i la precarietat. Per parlar de com viu el sector cultural la crisi econòmica causada per la pandèmia, escoltarà els testimonis de Mercè Martínez, actriu; Sergi Cochs, músic i impulsor de la plataforma Actúa-Ayuda-Alimenta; Paco Melero, tècnic de so, i Patrícia de No, flautista.

A les 10.30, aquesta setmana "El consultori" resoldrà dubtes sobre nutrició amb Neus Elcacho, dietista, conferenciant i escriptora. I a les 10.55, arribarà el "Temps a la carta" amb el meteoròleg Jofre Janué.

Aquest divendres, a les 11.05, hi haurà tertúlia esportiva sobre la Champions, poques hores abans del partit del Barça en els quarts de final de la competició, amb Francesc Garriga, realitzador del programa "El club de la mitjanit"; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa"; Ricard Torquemada, director i analista tècnic de "La TdT"; Bernat Soler, narrador de "La TdT"; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Eduard Solà, redactor d'esports de Catalunya Ràdio.

Els minuts finals, a partir de les 11.45, seran per a l'entrevista i l'actuació musical del grup Koers.

"El matí de Catalunya Ràdio", que aquest estiu dirigeix i presenta Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set  del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut