Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dilluns, a partir de les 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Elisenda Xifré, presidenta de la Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'Adolescència

Dilluns, 24 de febrer, a les 8.15, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà, Elisenda Xifré, presidenta de FEDAIA, la Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'Adolescència.

A les 8.33, la tertúlia política, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

A les 10.08, la tertúlia esportiva, amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

A les 10.35, entrevista i actuació del grup musical Ginestà, format per Pau Serrasolsas i Júlia Serrasolsas, dos germans del barri de Sant Andreu de Barcelona que expliquen històries quotidianes mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. Presentaran el seu últim disc homònim, "Ginestà".

A les 11.07, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a l' escriptora i guionista Laia Aguilar, que ha guanyat el Premi Josep Pla 2020 amb la novel·la "Pluja d'estels" (Destino).

A les 11.45, a "Pregunta'm el que vulguis", Marc Mata, estudiant de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció d'Audiovisuals, de Ràdio i d'Espectacles a l'Escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi, entrevistarà Elisabeth Vázquez, directora de la Biblioteca de Ripollet.

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el periodista, editor i presentador del Telenotícies del vespre, Toni Cruanyes, i l'oient Marta Cava.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut