Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMARTS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Gabriel Rufián i Joan Tardà, diputats d'ERC al Congrés, i l'exjutge Baltasar Garzón

Dimarts, 19 de març, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevista Gabriel Rufián i Joan Tardà, diputats al Congrés per ERC.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València; José Antich, periodista i director d'El Nacional; Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Arturo Puente, periodista d'Eldiario.es.

A les 10.00, el seguiment del judici del procés amb Dani Gómez i Domènec Subirà.

A partir de les 10.30, entrevista a l'exjutge Baltasar Garzón, director de l'ILOCAD (International Legal Organization for Cooperation and Developement) i president de la Fundació FIGBAR, que presenta el llibre "No a la impunidad" (Debate, 2019). L'entrevista es farà des de Madrid.

A partir de les 11.00, "Amb xarxa o sense" amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarès i Pol Gise, que reflexionaran sobre l'ús de les xarxes socials en la comunicació política amb Frederic Guerrero-Solé, físic i doctor en Comunicació de la UPF, i Antoni Gutiérrez-Rubí, director general de l'empresa Ideograma.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticatradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut