Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el Guillem, el detingut durant les mobilitzacions a Via Laietana, i fa un recorregut pels comerços que han tancat per la Covid

Demà dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà el Guillem, el noi de la dessuadora taronja detingut a Via Laietana durant les mobilitzacions postsentència, i farà un recorregut exhaustiu pels comerços de Catalunya que s'han vist obligats a tancar a causa de la pandèmia

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Daniel Prieto-Alhambra, professor de farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford.

A les 08.45 és l'hora de la taula d'anàlisi amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb; Roger Pi, delegat de l'ACN a Madrid, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global. La tertúlia inclou una entrevista telefònica amb Ignacio Garriga, diputat i candidat de Vox a la Generalitat, que defensarà la moció de censura contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. També hi haurà l'entrevista al Guillem, el jove de la dessuadora taronja detingut a la Via Laietana durant les mobilitzacions postsentència d'ara fa un any.

A les 10.06, un repàs exhaustiu dels comerços que han hagut de tancar a causa de la pandèmia. Fem un recorregut pel territori amb els nostres companys: Clara Jordan des de Girona; Manel Sastre des de Tarragona; Pere Joan Àlvarez des de Lleida, i Ignasi Abad des de Barcelona. Després fem l'anàlisi de la situació amb Núria Beltran, economista experta en comerç i membre de la comissió de Retail del Col·legi d'Economistes.

A les 10.25, "Ruta a la Casa Blanca", reportatge de la nostra corresponsal a Washington, Geni Lozano, sobre la cursa presidencial als EUA.

A les 10.30, "Se suposa", un espai amb el músic Albert Pla, que avui analitza la figura de Felip V. I a les 11.07, entrevista telefònica a David Àvila, director i presentador del programa "Ja m'entens", un podcast dedicat al col·lectiu LGTBIQ+ que s'estrena a Catalunya Ràdio dimarts a les 19.00.

A les 11.30, "Història" amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, que avui parla del doctor Jaume Ferran, l'inventor de la vacuna del còlera. I a les 11.45, "Les històries d'en Quico Sallés", periodista al diari El Món, que avui analitza l'operació Kitchen.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà dos actors teatrals.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut