Laura Rosel_El matí de Catalunya Ràdio
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Alejandro Fernández, president del Partit Popular Català

Demà, dimarts, 22 de setembre, a les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà Alejandro Fernández, president del Partit Popular Català.

A les 07.35, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Joan-Ramon Laporte, metge farmacòleg i fundador de l'Institut Català de Farmacologia.

A les 8.45, Laura Rosel entrevistarà Alejandro Fernández, president del Partit Popular Català.

Tot seguit, a les 9.15, la tertúlia amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb; Roger Pi, delegat de l'ACN a Madrid; Gerard Guiu, periodista i advocat, i Gemma Martínez, subdirectora d'"El Periódico".

A les 10.07, el programa entrevistarà el pallasso Tortell Poltrona, que serà el pregoner de les Festes de la Mercè 2020.

A les 10.30, l'espai "Se suposa", amb el músic Albert Pla. Demà, la segona entrega del curs accelerat de la història dels Borbons.

A les 11.07, "Hola, segle XXI", amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura, que demà explicarà com serà l'habitatge del segle XXI, amb Maria Sisternas, arquitecta experta en transformació urbana, que lidera l'agència de continguts urbans Mediaurban.

Tot seguit, a les 11.30, el programa connectarà amb Joaquim Campa, autor d'un tuit en què es veien unes imatges d'una família a Montjuïc, l'any 1932. Després de publicar-lo va trobar la família protagonista de les imatges. I també connectarà amb Núria Navarro, periodista d'El Periódico, la neta de la persona que va gravar les imatges.

A les 11.35 serà el torn d'"Història", amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, que parlarà dels miracles de Sant Vicenç Ferrer.

Després, a les 11.45, "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món, que analitzarà els informes dels fets de l'1-O i del 20S que va fer l'administració Trump a través del Departament d'Estat i com la CIA veu la relació Catalunya-Espanya.

I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic Cris Juaico i Sandra Vilaseca, oient del programa, de Barcelona.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio

twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut