Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

El llarg procés de l'aprovació dels medicaments, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, a "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, es parlarà amb Josep Tabernero, cap d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron, de per què és tan llarg el procés d'aprovació dels medicaments abans de ser incorporats al sistema sanitari.

Moció contra Albiol

Se li preguntarà a la diputada de la CUP i exalcaldessa de Badalona Dolors Sabater per l'estat de les negociacions amb el PSC per fer una moció de censura a Xavier García Albiol, arran de la seva aparició als "Pandora papers".

Èxode d'argentins

S'analitzarà amb el president del Casal Argentí de Barcelona, Diego Arcos, i amb una emigrant acabada d'arribar, Carina Fernández, les raons de l'actual sortida constant de persones del país.

Abolir la prostitució?

Es posaran damunt la taula pros i contres de la proposta de Sánchez d'abolir la prostitució i es podrà sentir el testimoni i les reivindicacions d'una treballadora sexual, pertanyent al sindicat Otras, Conxa Borrell.

Per què de l'spa en diem spa?

El corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós, explicarà algunes curiositats sobre l'origen d'aquesta paraula per referir-nos als balnearis.

Què volem dir quan diem "divisió interna"?

I després del congrés del PSOE d'aquest cap de setmana, Sergi Pàmies posarà la lupa sobre l'ús que fem dels conceptes unitat i divisió.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut