Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

El grup Roba Estesa presenta el seu quart disc al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, a "Zona zàping" compta amb la presència de les integrants del grup Roba Estesa, que presenta al Top 1 el seu quart disc amb la cançó "Cuqui desastre", amb les millors imatges del programa.

A "Zona zàping", l'humorista i guionista Albert Bermúdez, com a participant de la Kings League, fa un recull del millor i del més divertit dels partits de la Kings League i la Queens League que 3Cat retransmet el cap de setmana.

El protagonista de la setmana és el Barça, amb la seva victòria sobre el Nàpols a la Lliga de Campions, que el classifica per a quarts de final per primer cop en quatre anys. Gols, alegries i reaccions en una nit màgica a Montjuïc.

A més, es podrà veure la nova polèmica al voltant de Vinicius; el gol estratosfèric de Lamine Yamal contra el Mallorca i també el del porter del Barça de futsal, "Sant" Miquel Feixas; l'error d'un copilot de rallis que provoca un accident, i la pitjor pífia de la carrera de Cristiano Ronaldo.

Pol Gise, l'streamer de guàrdia, parla de l'arribada de la primavera i, amb ella, l'arribada de les al·lèrgies.

Al "Top of the Tops" repassa algunes de les millors pífies a les transmissions de motor de Francesc Rosés.

I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla d'esports estranys, com les competicions de pols amb els peus.

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana es veurà un recull de relliscades a la neu i el gel, les habituals caigudes sobre rodes, i els perills de fer escalada despullat.

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", i una selecció dels millors Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping

Anar al contingut