Martigo Alex Cortés

El cantant mataroní Martigo Alex Cortés al Top1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, a "Zona zàping" compta amb la presència del cantant mataroní Martigo Alex Cortés, que presenta al Top 1 la seva nova cançó "Qüiki", una fusió de ritmes urbans i melodies pop, i que il.lustra les millors imatges del programa.

Aquesta setmana, a "Zona zàping", el protagonista l' espectacle de la final de l'NFL, la Superbowl. Celebrada aquest any a Las Vegas, ha tingut tots els ingredients per ser un gran esdeveniment esportiu i mediàtic: un guanyador als últims segons, després d'una pròrroga, una "celebrity" que va eclipsar els jugadors, Taylor Swift, i la sempre sorprenent actuació de la mitja part, aquest cop amb el raper Usher.

Altres protagonistes han estat Lamine Yamal, autor de dos gols i salvador del Barça, una nova polèmica arbitral entorn el Real Madrid, aquest cop a la Champions, i algunes imatges de rues de Carnestoltes, com la que va desfilar amb una rèplica de l'Aston Martin de Fernando Alonso.

Al "Top of the Tops", el "rey de los bocadillos", i un cambrer que recorda Xavi Valls, a qui li agrada el "txangurro", i confon les Macedònia amb espontànies.

I al "Zàping del Daniel", amb l'excusa del dia de Sant Valentí, en Daniel parlarà de l'amor en parella i les seves etapes, que van des de fer-ho tot junts (pinyes incloses), fins a provocar la pinya de l'altre, només per riure.

Pol Gise, l'"streamer" de guàrdia, també parlarà de Sant Valenti, i les exhibicions exagerades per demostrar l'amor a la parella. Al "No te la fotis", s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...).

També un recull de caigudes sobre rodes, relliscades a la neu, i una baixada d'andròmines a Sant Pau d'Ordal, amb patacada inclosa. I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral GO, aquesta setmana dedicada als enamorats (de les pinyes), i una selecció dels millors Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping

 

Anar al contingut