Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.
DIMARTS, A LES 13.00

El futbolista de l'Espanyol Esteban Granero parla al "Popap" d'Intel·ligència Artificial aplicada a l'esport

Dimarts, 12 de novembre, a les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, parlarà amb Esteban Granero, migcampista madrileny del RCD Espanyol i conseller delegat de la companyia Olocip.

El futbolista madrileny Esteban Granero, migcampista del RCD Espanyol, és també conseller delegat de l'empresa Olocip, una companyia pionera en l'aplicació de la Intel·ligència Artificial (IA) en l'àmbit de l'esport professional.

Demà, 12 de novembre, a partir de les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, parlarà amb Granero de les solucions que ofereix l'empresa en l'anàlisi del rendiment, la gestió de jugadors i plantilles a través de la tecnologia i la IA predictiva i també del seu suport en la presa de decisions a les secretaries tècniques i als serveis mèdics de les entitats.

 

L'exposició immersiva de Monet vista per Jordi Sellas, director de l'IDEAL

A l'espai "Gurú", el programa conversarà amb Jordi Sellas, director executiu de l'IDEAL - Centre d'Arts Digitals de Barcelona, que acull l'exposició immersiva de Claude Monet, un viatge audiovisual per l'Impressionisme, amb projeccions en 360º i l'ús de la realitat virtual.

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut