El Fraikin BM Granollers –THW Kiel, debut estel·lar a l'EHF, a Esport3

Diumenge arrenca la fase de grups de la Copa EHF d'handbol, amb la presència del Fraikin BM Granollers en el grup D, conjuntament amb el KS Azoty-Pulawy polonès, el GOG danès i el THW Kiel alemany. A Les 19.30 per Esport3 es podrà seguir el partit entre el Granollers i el Kirl

El Kirl, el potent conjunt alemany, és el màxim favorit per guanyar l'EHF aquesta temporada i serà el primer rival que visitarà l'Olímpic de Granollers. Després de l'aturada pel Mundial, el Fraikin BM Granollers ha encadenat dues victòries a la Lliga ASOBAL, contra Guadalajara i Logronyo, que li han permès pujar provisionalment fins a la segona posició. L'entrenador del Granollers no podrà disposar de tota la plantilla per aquest partit, ja que, a més de la baixa de llarga durada de l'extrem Edgar Pérez, el central Ian Tarrafeta es va lesionar en la concentració de la selecció espanyola júnior i estarà entre dos i tres mesos de baixa.

En l'any del 75è aniversari del BM Granollers, la visita del THW Kiel representa un dia històric per a l'entitat vallesana. Es tracta d'un equip històric de la Bundesliga, de fet, és l'equip que més vegades l'ha guanyat, amb 20 títols de campió, i un conjunt tenaç en competicions europees. Ha guanyat la VELUX Champions League en tres ocasions (2007, 2010 i 2012) i la Copa EHF en tres més (1998, 2002 i 2004), i ha acumulat un palmarès més que envejable.

L'equip que entrena el mític entrenador Alfred Gislason visita Granollers per primera vegada amb una plantilla que inclou dos campions del món, els germans danesos Landin, amb el noruec Reinkind, el croat Duvnjak i els alemanys Wiencek, Weinhold, Pekeler i Wolff, entre altres jugadors destacats. A la banqueta del THW Kiel també hi ha un vell conegut de l'handbol català, el txec Filip Jicha, antic jugador del FC Barcelona que, a causa de les lesions, es va haver de retirar fa tot just dues temporades.

Els alemanys van entrar a la Copa EHF directament a la tercera ronda, i van superar el Drammen HK noruec per un resultat final de 70-41 (partit d'anada i tornada). Actualment el THW Kiel és el segon classificat de la Bundesliga, la potent Lliga alemanya considerada la més competitiva del món.

Els comentaris seran de Vicenç Prados, amb l'anàlisi tècnica de José Luis Villanueva i les entrevistes de Mireia Vicente.

esport3.cat

 

Anar al contingut