Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"

El cuiner conegut com a Gipsy Chef i la situació del sector sanitari, al "Revolució 4.0" 

Aquest dissabte, 4 de febrer, per la web i l'app de Catalunya Ràdio, Adam Martín, conversarà amb al cuiner conegut amb el nom de Gipsy Chef, que triomfa sobretot a Youtube amb les seves receptes pensades perquè la gent perdi la por a cuinar.  

Diumenge, 5 de febrer, també en format en línia, el "Revolució 4.0" farà una entrevista a entrevista a la doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona, arran de la complicada situació del sector sanitari  

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0" , dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, tindrà de convidat el cuiner conegut amb el nom de Gipsy Chef, que triomfa sobretot a Youtube amb les seves receptes pensades perquè la gent perdi la por a cuinar. Gipsy Chef explica també d'on li va sorgir la passió per la cuina. 

També dissabte, Martín conversarà amb Miyuuri, una jugadora gairebé professional de videojocs, en concret del famós League of Legends i amb Guillem Soldevila, creador de l'empresa Brand your Shoes, que triomfa arreu del món fabricant i venent vambes de disseny. A més, parlarà amb Jordi Garcia, fundador de l'agència de publicitat James Brand. 

I diumenge entrevistarà la doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona, per la complicada situació actual del sector sanitari. Amb Jordi Urbea, conversarà sobre publicitat i intel·ligència artificial. Amb Lluís Juncà, de l'edició d'enguany del Mobile World Congress, que és a punt de començar. I, per acabar, Xavier Torra, expert en tecnologia i innovació. 

Anar al contingut