Lluís Gavaldà
DILLUNS, A LES 20.00

"El celobert" celebra el programa número 1000 amb un concert d'homenatge als Beatles

El programa d'iCat "El celobert", amb Lluís Gavaldà, celebrarà el programa número 1000 amb un concert únic i exclusiu a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, el dilluns 20 de gener, a les 20.00, amb un ampli recull d'artistes fent versions del cançoner del grup més universal de la història del pop: els Beatles.

Els assistents hi podran escoltar Núria Graham, Mazoni, El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Renaldo & Clara, Partido, Trau, Jordi Lanuza, Intana, Pantaleó, Copa Lotus, L'espiadimonis, Joan Reig i Lluís Gavaldà, entre d'altres.

Aquest mes de gener, iCat vol celebrar com cal una fita important: "El celobert", programa diari dirigit i presentat per Lluís Gavaldà, arriba a les 1.000 emissions i ho fa en el millor moment dels seus gairebé sis anys en antena. L'èxit de la seva proposta, la de crear un espai radiofònic per a tots els públics que encomani la passió per la música popular de totes les èpoques, ha aconseguit una audiència fidel i entusiasta, a més de la seva exitosa adaptació a la graella de TV3, la primavera passada.

És per aquest motiu que l'emissora de música i cultura de Catalunya Ràdio commemorarà aquest miler de programes de la manera més coherent possible amb la filosofia d'"El celobert": amb músics i amb música. Un concert únic i exclusiu que tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, el dilluns 20 de gener, a les 20.00, i que servirà d'aparador per al talent inqüestionable de la música feta al país, amb un recull d'artistes locals fent versions del cançoner del grup més universal de la història del pop: els Beatles.

"El concert 1000" serà, segons Lluís Gavaldà, "una festa oberta a tots els oients del programa, que han fet possible tot aquest recorregut amb la seva fidelitat i participació activa a través de les xarxes, i un bon motiu per compartir cançons, aquestes píndoles de felicitat que protagonitzen cada dia 'El celobert' i que en poc més de tres minuts tenen el poder i la màgia d'escalfar-nos l'ànima".

 

Vint artistes versionant els Beatles en un concert únic

La banda bàsica del concert estarà integrada per Núria Botia (baix de Trau), Jordi Bastida (guitarra i veu de Trau, Els Pets, Carlos Sadness...), Marcel Cavallé (guitarra i veu d'Els Pets, Sidonie...), Edu Martínez (teclats de Sidonie, Zahara, Joana Serrat...), Roger Gascon (bateria i veu de The Lazy Lies, Luthea Salom...) i Ester Umbert amb el "cello" en alguns dels temes.

El concert comptarà també amb les col·laboracions de Lluís Gavaldà (Els Pets), Joan Reig (Els Pets) amb Sergi Carós, Núria Graham, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Jaume Pla (Mazoni), Jordi Lanuza, Gerard de Pablo (Pantaleó), Clara Vinyals (Renaldo & Clara), Núria Moliner (Intana), Carles Dordella (L'Espiadimonis), Marc Bala i Vidal Soler (Copa Lotus), Pau Torrens i Xavi Artigas (Trau), Ramon Rodríguez (The New Raemon) i Víctor Partido (Partido).

 

Un programa sobre què expliquen i què amaguen les cançons

"El celobert" és un programa sobre cançons, sobre què expliquen i què amaguen, sobre la seva capacitat màgica per embolcallar les persones quan necessiten companyia. Per això, comparteix cançons d'ara i d'abans, del país i de ben llunyanes, per tal de crear un espai radiofònic ple de melodies i lletres que ventilin una mica l'ànima. El programa es va estrenar a iCat.cat amb un especial la nit de Nadal del 2014, a les 21.00, i va començar com a franja setmanal el gener del 2015. A partir del setembre d'aquell mateix any es va convertir en programa diari, de dilluns a divendres.

El programa "El celobert" s'emet de dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00, a iCat.

 

catradio/elcelobert

facebook.com/elcelobert

twitter.com/elcelobert

instagram.com/elcelobert

 

Anar al contingut