Dinotrux" i "Kody Kapow", les noves sèries del canal Super3 després de les vacances

A partir del dimarts 3 d'abril, primer dia d'escola després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva graella de programació amb noves propostes. S'estrenen les sèries d'animació "Dinotrux" i "Kody Kapow", i arriben nous capítols de "Dora, l'exploradora" i "El detectiu Conan".

Després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva programació, a partir del dimarts 3 d'abril. Els súpers podran conèixer nous personatges, gràcies a l'estrena de les sèries "Dinotrux", inspirada en el món prehistòric, i "Kody Kapow", protagonitzada per en Kody, un nen destinat a ser un superheroi. A més, també continuaran els capítols nous de "Dora, l'exploradora", i s'estrenaran nous episodis de la sèrie "El detectiu Conan".

A més de les noves estrenes, no hi faltaran les sèries habituals del canal, com "Doraemon, el gat còsmic", "Els germans Kratt", "Raa Raa, el lleó escandalós", "Les aventures de Geronimo Stilton", "Espies de veritat", "Les aventures del gat amb botes", "Shin Chan", "Bola de drac", "Yakari", "El drac Digby", "Tin & Tan", "Salve, rei Julien!", "'Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir" o "Kung Fu Panda".

I pel que fa als programes del Super3, durant aquest nou trimestre, "El Mic i els seus amics", "InfoK" i "Una mà de contes" continuaran sent puntuals a la seva cita amb els súpers, així com les històries de "La família del Super3", cada dissabtes al matí, i el rànquing musical del programa "Rat Rank", cada diumenge.

Les sèries d'estrena

"Dinotrux" (de dilluns a divendres, a les 18.30)

En un món prehistòric, situat al període mecazoic, hi viuen uns híbrids entre vehicles de construcció i dinosaures anomenats dinotrux, i uns altres híbrids, aquest cop entre rèptils i eines, les repteines. En Ty, un dinotrux que és un gran Tiranosaure trux, i en Revvit, una petita repteina, es fan amics i, juntament amb altres dinotrux i repteines, s'ajuden entre ells i defensen el cràter on viuen i la vida pacífica que hi fan d'un temible i tirànic Tiranosaure trex anomenat D-Structor. El D-Structor és un perdonavides que no vol compartir l'abundant mineral del cràter amb ningú i té una mena d'esclau, en Ferri, que l'ajuda en els seus plans diabòlics per recuperar el control del cràter.

"Kody Kapow" (de dilluns a divendres, a les 19.45)

El Kody Kapow viatja a la Xina per passar l'estiu amb els seus parents. Allà s'assabenta que està destinat a ser un superheroi, el futur defensor de la vila. El seu avi, un mestre en arts marcials, l'ajuda a preparar-se i l'ensenya a concentrar-se, a tenir paciència i a perseverar. El Kody, amb l'ajuda de la seva cosina, la superespia Mei, i del Goji, el seu amic tigre, aprofita les lliçons de l'avi per protegir la vila dels plans del Mogo, un mico malvat.

Capítols nous

"El detectiu Conan" (de dilluns a divendres, a les 13.15 i a les 20.45)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet  el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

super3.cat

Anar al contingut