Cristina Puig "Al cotxe"
Cristina Puig "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.45

Cristina Puig i Sílvia Soler pugen "Al cotxe", amb Eloi Vila

Dilluns, 11 de febrer, a les 23.45, TV3 emetrà un nou capítol d'"Al cotxe". En aquest episodi, Eloi Vila compartirà trajecte amb dues periodistes que tenen nous projectes professionals: Cristina Puig presenta la nova edició del "FAQS" i Sílvia Soler està a punt de presentar la seva tretzena novel·la.

En el 54è capítol d'"Al cotxe", Eloi Vila conversarà amb dues periodistes que van començar a la ràdio i que han fet camins diferents. Ara una és presentadora de tele i l'altra, escriptora.

Cristina Puig: "L'aterratge al 'FAQS' no ha estat fàcil, però tinc ganes de començar a gaudir-lo."

Cristina Puig fa un mes que presenta la nova edició del "FAQS". Puja "Al cotxe" sortint de TV3 i l'Eloi l'acompanya fins a casa.

La periodista explica com ha viscut la seva estrena al capdavant d'un dels programes estrella de TV3. Repassa la seva trajectòria als mitjans de comunicació i confessa que va arribar al món del periodisme per casualitat. Diu que en realitat el que ella volia era cantar com Madonna. Parla de la seva relació amb els pares, de les dificultats que va tenir per ser mare i diu que sempre pateix molt per tot. Una conversa reflexiva, sincera i molt musical.

Sílvia Soler: "Em feia molta por dedicar-me exclusivament a escriure. És impossible guanyar-se la vida només amb els llibres."

Sílvia Soler està a punt de publicar la seva tretzena novel·la, "El fibló". Puja "Al cotxe" a Badalona i l'Eloi la porta a una reunió.

L'escriptora explica que els dies previs a la sortida d'un nou llibre sempre està nerviosa i pateix per la rebuda dels lectors. Diu que li va costar fer el pas de deixar la feina a Catalunya Ràdio després de 18 anys i dedicar-se a la literatura, però admet que està molt contenta d'haver-ho fet. Escriure la fa feliç i reconeix que la mare, professora de literatura i poetessa, va influir molt en aquesta decisió. Parla de la família, dels fills, de la mort dels pares i de les diferents maneres de viure el dol que han tingut els germans. Un viatge interessant, divertit i amb alguna sorpresa inesperada.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut