"Cordes", un film amb la participació de TV3, arriba als cinemes

Demà divendres, 28 de febrer, s'estrena a les sales comercials "Cordes", un llargmetratge que compta amb la participació de TV3. El film, dirigit per José Luis Montesinos, és un thriller claustrofòbic sobre una jove tetraplègica incomunicada en una masia amb un gos ensinistrat per ajudar-la.

"Cordes", un film amb la participació de TV3, s'estrena demà, 28 de febrer, a les sales de cinema. La pel·lícula està dirigida per José Luis Montesinos, guanyador d'un Goya pel curtmetratge "El corredor", i protagonitzat pels actors Paula del Río i Miguel Ángel Jenner. "Cordes" va formar part del repertori de la 52a edició del Festival de Sitges l'octubre passat.

És una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Subete al tren AIE, en coproducció amb Numintec, que compta amb la col·laboració de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la participació de TV3 i À Punt Mèdia.

Sinopsi

Un desgraciat accident deixa incomunicada l'Elena, una jove tetraplègica, en una masia. Allà només hi ha l'Athos, un gos especialment ensinistrat per ajudar-la. Però qui hauria de ser el seu millor amic ha contret una malaltia estranya i es converteix en el seu pitjor enemic.

Fitxa tècnica

Direcció: José Luis Montesinos
Guió: José Luis Montesinos, Iakes Blesa
Producció: Arturo Méndiz, Carles Pastor
Direcció de fotografia: Marc Zumbach
Direcció d'art: Dolo Companys
Direcció de producció: María José Rocher
Muntatge: Luis de la Madrid
Música original: Arnau Bataller
So directe: Xavi Saucedo
Disseny de so: Jose Serrador
VFX 3D: Luis Tinoco

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut