Catalunya Música transmet el Concert de Sant Esteve, des del Palau de la Música Catalana

El concert de diumenge, que començarà poc abans de les set del vespre, el protagonitzaran el tenor David Alegret, amb el Cor de Petits, el Cor Infantil, el Cor de Noies, el Cor Jove i l'Orfeó Català.

El diumenge 26 de desembre, uns minuts abans de les set del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per oferir la transmissió del tradicional Concert de Sant Esteve, amb les veus del tenor David Alegret, amb el Cor de Petits, el Cor Infantil, el Cor de Noies, el Cor Jove i l'Orfeó Català, acompanyats per l'Orquestra de Cambra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, dirigits per Esteve Nabona i Josep Vila i Casañas. Estrenaran l'obra Pastoràlia 2010 i La Casa dels Cants, i interpretaran nadales tradicionals catalanes.

Aquest diumenge el Palau de la Música Catalana acollirà un concert de Sant Esteve molt especial. Una actuació que aplegarà els cors de l'Orfeó Català al voltant de l'estrena de dues produccions que reten homenatge a la cultura catalana amb innovadores dosis d'interpretació escènica. En la primera part del concert s'estrenarà Pastoràlia 2010, una producció interpretada pel planter dels cors de la casa i que recull una selecció musical de l'extensa tradició nadalenca de Pastorets a través d'una cantata composta per Xavier Pastrana. Durant la segona part, l'Orfeó Català estrenarà La Casa dels Cants, una obra dedicada a glosar la figura de Joan Maragall en el centenari de la seva mort i els 150 anys del seu naixement. És un recital poètic i musical que fusionarà les veus a cappella de l'Orfeó Català en la interpretació de peces nadalenques de diferents compositors amb la prosa i el vers de Maragall.

catmusica.cat
catradio.cat


Anar al contingut