Albert Segura
Albert Segura

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de C's a Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya.

A les 07.56, "Bon estiu a tothom menys a...", amb Elisenda Carod.

Després, a les 7.57, "La cançó de l'estiu de…" Carles Porta.

A partir de les 8.55, "Taula d'anàlisi", amb Odei Etxearte, periodista de Vilaweb; Manel Manchon, periodista de Crónica Global; Ernesto Ekaizer, periodista; Oriol Jara, guionista i productor; Enric Xicoy, professor de Periodisme a la Blanquerna.

A les 9.00, el programa farà una roda d'entrevistes per diferents hospitals catalans per saber la situació a les UCI. Amb Dr. Joan Ramon Masclans, cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar; Dr. Antoni Sorni, sotsdirector mèdic de l'hospital Verge de la Cinta, de Tortosa; Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial de la Fundació Althaia (que gestiona l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa), i Dr. Josep Maria Sirvent, cap del servei d'UCI de l'Hospital Trueta de Girona

A les 9.15"L'entrevista del dia" a Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya.

A les 10.05, la secció "Vacunació internacional: el gran repte de la Covid", el programa en parlarà amb Gemma Parellada, corresponsal a l'Àfrica, i Rafa Vilasanjuan, director d'Anàlisi i Desenvolupament Global de l'Institut de Salut Global de Barcelona.

A les 10.30, a la secció "El lloc dels fets", amb Guillem Sánchez Marín, es parlarà de l'estafador Francisco Gómez Manzanares.

A les 11.05, "Ho deixo tot", amb Dolors Boatella. Demà: Deixar de parlar de contingut fresquet.

A les 11.20, el programa parlarà del canvi de corresponsals a Catalunya Ràdio i TV3. Amb Txell Feixas, excorresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 al Pròxim Orient; Sergi Mulero, excorresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 a Londres; Coia Ballesté, nova corresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 a Londres; Francesc Garriga, nou corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units.

I a les 11.45, l'actuació musical de Maria Lluïsa, que oferirà en directe la cançó "Cauen les flors".

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut