Carles Porta guanya el Premi Comunicació Miquel Armengol per "Crims"
Carles Porta guanya el Premi Comunicació Miquel Armengol per "Crims" i el director de Cataluynya Ràdio, Saül Gordillo, recull el guardó en el seu nom

Carles Porta guanya el Premi Comunicació Miquel Armengol per "Crims"

El periodista Carles Porta guanya el Premi Comunicació Miquel Armengol que atorga Ràdio Molins de Rei per la creació del programa "Crims" de Catalunya Ràdio

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei acollirà una nova edició dels Premis Ràdio Molins de Rei aquest divendres. El jurat, format pels treballadors de Ràdio Molins de Rei Oriol Romeu, Sílvia Artés, Roger Tuset, Josep Montano i Eli Arjona, ha decidit atorgar el premi Comunicació Miquel Armengol a Carles Porta, per la creació del programa "Crims", de Catalunya Ràdio.

El premi, que es va instituir en memòria d'una de les veus històriques de la ràdio a Catalunya, Miquel Armengol, ha estat recollit pel director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, en nom de Carles Porta, en la gala que té lloc aquest divendres a la seu de Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.

El programa de true crime de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Carles Porta, i que ha estat reconegut recentment amb el premi Ondas al millor programa de ràdio de tot l'Estat, té per objectiu recuperar amb rigor periodístic la narrativa radiofònica de la crònica negra. "Crims", que encara la quarta temporada a Catalunya Ràdio, porta setmana rere setmana històries reals que han acabat amb la mort d'algun dels protagonistes amb una gran acollida dels oients. Carles Porta ha obtingut també recentment el Premi Nacional de Comunicació.

catradio.cat

Anar al contingut