Carles Porta, director de "Crims", en la tradicional foto dels premiats als Ondas al Palauet Albèniz

Carles Porta, director de "Crims", en la tradicional foto dels premiats als Ondas al Palauet Albèniz

Aquest matí s'ha fet la tradicional foto de família de la 68a edició dels Premis Ondas al Palauet Albèniz de Barcelona, amb Carles Porta com a Premi Ondas al millor programa de ràdio de tot l'Estat pel programa de Catalunya Ràdio "Crims"

L'acte previ a la gala d'entrega d'aquesta nit ha tingut en el programa "Crims" un dels seus protagonistes principals. La tradicional recepció que ofereix l'Ajuntament abans de l'entrega dels premis, que es farà al Teatre Coliseum de Barcelona, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. La gala de la nit serà presentada per Carles Francino i rebrà les actuacions de Raúl Pérez, Mikel Erentxun, Aitana i Pablo López.

Aquest dimarts, a més, "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, farà un festa, des del Palau de la Virreina, per felicitar Carles Porta pel Premi Ondas, amb la intervenció de la majoria dels realitzadors de l'emissora, a més del director de l'emissora, Saül Gordillo.

"Crims" ha estat distingit recentment amb el Premi Nacional de Comunicació 2021.

catradio.cat/crims

Anar al contingut