Xantal Llavina
Xantal Llavina
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 22.00

Cara a cara sobre el metavers i el nou Twitch de TV3 "APM?", al "Revolució 4.0"

Aquest cap de setmana, a les 22.00, arriben dues noves edicions del "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, Dissabte hi haurà un cara a cara entre els experts en digitalització Josep Maria Ganyet i Albert Cuesta sobre el metavers: el món virtual que sembla que aviat serà una realitat. Diumenge, també a les 22.00, s'abordarà el debut de TV3 a la plataforma Twitch mitjançant el programa "APM?".

El cara a cara sobre el metavers de dissabte analitzarà les virtuts i els defectes d'un món virtual que depèn més del món físic del que sembla, tal com apuntarà Josep Maria Ganyet. Albert Cuesta explicarà per què creu que en algunes qüestions el metavers és una aixecada de camisa i per què trigarà a ser realment majoritari. També s'abordaran els buits fiscals i jurídics del món virtual que els gegants tecnològics impulsen.

A la secció "Enamorar-se del futur", Miquel Lladó parlarà de com i per què algunes converses poden transformar la nostra vida i convertir-se en un motor de canvi. Joana Barbany explicarà les conclusions d'un estudi sobre emprenedoria en l'àmbit digital a Catalunya, que detecta mancances com ara la necessitat de trobar suport econòmic per poder emprendre. I Fabián Mohedano presentarà la multinacional lleidatana IG, que es dedica a proveir de solucions informàtiques el sector de l'hostaleria i que també fa una aposta per formar els futurs professionals d'aquest sector, impulsant projectes i programes educatius basats en la tecnologia.

Diumenge, també a les 22.00, a l'edició número 243, "Revolució 4.0" parlarà del debut de TV3 a la plataforma Twitch, mitjançant el programa "APM?". Xantal Llavina entrevistarà Guillem Sans, director del programa, i Marta Bosch, guionista i presentadora del Twitch de l'"APM?". Ens explicaran per què el programa aposta per aquest nou canal, amb quins objectius neix i quins continguts nous hi ofereix.

A la masterclass econòmica de Santiago Niño Becerra, es donaran a conèixer tots els detalls sobre la reforma que es planteja perquè els autònoms paguin diferents quotes segons el seu nivell d'ingressos, i de qüestions d'actualitat com la desaparició d'un gran nombre d'agències de viatges arran de la pandèmia. Àlex Saix introduirà una qüestió cada vegada més estesa: les estafes al comerç electrònic, com les generades a partir de la creació de webs falses que enganyen els consumidors perquè creguin que estan adquirint uns productes que en realitat no existeixen. I Albert Canyigueral donarà les claus sobre què vol dir que Catalunya sigui un país de dades obertes, per afavorir objectius tan destacats com la igualtat de gènere o l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

catradio.cat/revolucio4
facebook/revolucio4
twitter/revolucio4

Anar al contingut