Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.35

Bonaventura Clotet, Marc Ramentol i Begoña Odriozola, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.35, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb el doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol; Marc Ramentol, director general de Professionals de la Salut de la Conselleria; Begoña Odriozola, psicòloga experta en emergències i catàstrofes, i Meritxell Gabarró, advocada especialista en herències.

Demà, el programa "Preguntes freqüents" entrevistarà el doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, on estan impulsant un assaig clínic per frenar el coronavirus. Se li preguntarà quins progressos s'estan fent, però també com avança la pandèmia. El programa parlarà amb el director general de Professionals de la Salut de la Conselleria, Marc Ramentol, per conèixer l'afectació de la Covid-19 sobre el sistema sanitari català. I també es podrà saber com enfrontar-se a l'aïllament i al confinament amb la psicòloga experta en emergències i catàstrofes, Begoña Odriozola.

Pocs dies després que Felip VI hagi renunciat a l'herència de Joan Carles I arran dels milions que el rei emèrit tindria a Suïssa, el "FAQS" abordarà la qüestió amb Meritxell Gabarró, advocada especialista en herències. Es vol saber si es pot renunciar a una herència abans de la defunció de qui la concedeix. 

El programa també comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i Tildo Muxart.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut